Hallitus ja toimihenkilöt 2024-2026

 

Hallituksessa meillä on kuusi vuosikokouksessa valittua jäsentä. Puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja, sihteeri ja kolme muuta jäsentä.  Varajäseniä on kolme. Toimenkuvat ovat  lueteltuina alempana. Varajäsenet ovat myös aktiivisesti työskentelyssä mukana. Hallitus kokoustaa kerran kuukaudessa Meetin välityksellä ja lisäksi viestii aktiivisesti Whatsappissa ja omassa Facebook-ryhmässään. Otamme mielellämme vastaan tapahtumaehdotuksia ja muutenkin olkaa reippaasti yhteydessä teitä askarruttavissa asioissa! Yhteystiedot näkyvät alalaidassa.

 

Puheenjohtaja Iisa Hetemäki

Olen Iisa ja kuvassa kanssani pampait Nia, ja tämän tytär, Meli. Koiria on elämässäni ollut aina, villakoira, vanhaenglanninlammaskoiria ja pyreneittenpaimenkoira. Näyttelyitä on tullut koluttua aikanaan paljonkin, myös toko on ollut isossa roolissa. Nyt Nian ja Melin kanssa on harrasteltu eri lajeja ilman tavoitteita ja pari pentuetta on saatettu maailmaan. Asun Kauniaisissa ja jäin äskettäin eläkkeelle englannin opettajan virasta Tapiolasta, ja nyt vietän paljon aikaa mökillä Hämeessä. Yhdistystoiminnassa minulle on tärkeää positiivinen henki ja lähestyttävyys. Rotukoiraharrastus ja -jalostus on ansaitusti ollut kriittisen tarkastelun kohteena. Vain yhdessä avoimesti toimimalla ja tiedottamalla etenkin terveys- ja luonneasioista voimme sitä edistää.

Katri Kosunen

Olen Katri ja luonani asustaa pampaiuros Matsi sekä vanhempi kääpiösnautseri Konu. Matsin kanssa harrastamme agilityä ja rally-tokoa tosissaan, muttei liian vakavissaan! Vaikutan tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja olen valmistunut eläinlääkäriksi -22, jonka takia terveys- ja jalostusaiheet kiinnostavat paljon. Olen ollut mukana rotukerhon toiminnassa sen perustamiskokouksesta lähtien ja puuhailen mielelläni erilaisissa projekteissa!

Sihteeri Virpi Norja

Olen Virpi ja asumme Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla maatilalla. Kaksijalkaisten lisäksi nelijalkaisia perheeseen kuuluu 13 -v suomenlapinkoira ja 2 pampaita, sekä pari kissaa. Koiria minulla on ollut lähes koko ikäni mopseista berninpaimenkoiriin, harrastuksista paimennuksesta rallytokoon. Tällä hetkellä Milo-pampain kanssa harrastamme lähinnä kaverikoiratoimintaa ja agilitya. Työkseni olen kotieläinpuolen opettaja maatalousoppilaitoksella, opetan lähinnä koira- ja hevosaineita. Päivätyöni lisäksi hoidan asiakkaiden hevosia täyshoitotallillamme. Kasvatan pampaita hyvin pienimuotoisesti kennelnimellä Paimenvuoren. Haluan omalla pienellä siivullani edistää rodun hyvää terveyttä ja mukavaa luonnetta.

Sophie Lindström

Olen Sophie ja minulla on kotona kaksi pampaita, Chili ja Bisin, yksi lapinporokoira ja yksi phalène.  Kasvatan pienimuotoisesti kodissani Kotkassa ja olen ammatiltani opettaja. Minulla on ollut koiria yli 10 vuotta ja olen aktiivisesti harrastanut koirieni kanssa alusta asti, muun muassa pelastuskoirailua, paimennusta, agilitya, koiranäyttelyitä ja tottelevaisuutta. Olen agilityn koetoimitsija. Yhdistystoiminta on aina kiinnostanut, ja olenkin kerennyt olemaan mukana jo monen eri yhdistyksen hallituksessa. Jalostus, genetiikka ja koirien sukutaulut on lähellä sydäntäni ja vietän paljon aikaa koneella tutkimassa sukuja. Minulle tärkeintä koirajalostuksessa on terveys, rodunomainen luonne ja vasta viimeisenä ulkonäkö. Keskityn erityisesti mahdollisimman laajan jalostuspohjan ylläpitämiseen ja monimuotoisuuteen.

Kia Tengström

Moikka! Olen Kia, kolmenkympin ikäkriisistä kärsivä kahden pampai-pojan huoltaja Kangasalta. Ikäni olen asunut pk-seudulla, mutta vastikään muutimme poikien kanssa tänne Pirkanmaalle. Lähtöjäni olen pitkänlinjan heppatyttö, joka aina haaveili koirasta, mutta vasta hieman ennen koronaa haaveeni toteutui ja (nyt 4v täyttänyt) Renzo muutti luokseni. Samoin tein aloin haaveilemaan toisesta pampaista ja pitkän etsinnän tuloksena meidän arkea viihdyttää nyt myös kohta 2v täyttävä saksalaispoika Sonck. Meidän aktiivisia harrastuksiamme ovat agility, paimennus sekä koiratanssi. Olen ikäni ollut mukana kaikenlaisessa yhdistystoiminnassa ja rotuyhdistyksessämme aktiivina vuodesta 2020 lähtien, toimien tapahtuma- ja lehtitoimikunnan päävastuuhenkilönä. Pidän erityisen tärkeänä pyrkiä vaalimaan rotumme terveyttä ja geenipoolin laajuutta tiedottamisen sekä asiantuntijaluentojen avulla.

Carita Servin-Honkasalo

Hei, olen Carita Servin-Honkasalo ja asumme Sipoossa. Kotona 4 massia Rubin, Ash, Mamba ja Comet sekä kaksi aussieta ja saksanpaimenkoiraa. Koiria on elämääni kuulunut aina, harrastanut kaikkia lajeja ja pienimuotoisesti kasvattanut. Nyt massien kanssa paimennamme, agilityä ja käydään  näyttelyissä sekä koirat ovat usien juniorhandlereiden koirina kisoissa. Massit ovat saapuneet perheemme lisäksi vuonna 2022 parin vuoden odotuksen jälkeen ja rotu on viennyt mukana, paimenkoira on se juttu.

Johanna Kämäräinen

Olen Johanna, reilu kolmikymppinen koiraharrastaja Tampereelta. Olen ollut yhdistyksen tiedottajana reilu neljä vuotta, ja viimeisimmän kauden myös hallituksen varajäsenenä. Hyppäsin nyt mukaan hallitukseen täksi kaudeksi! Minulla on kotona kaksi pampaita, Meisi ja Poka (ja lapinkoira Tupu). Tytöt harrastavat rally-tokoa päälajinaan ja muita lajeja myös huvikseen. Kasvatan pampaita kennelnimellä Minimeising ja minulle on tärkeää pitää rotu elinvoimaisena ja monimuotoisena. Minua saa aina tulla jututtamaan, nähdään tapahtumissa! :)  

Hallituksen varajäsenet: Mia Jousmäki, Suvi Kari ja Emma Marttinen

 

Toimihenkilöt: taloussihteeri Katri Kosunen, toiminnantarkastajat Laura Mykrä ja varalla Marie Lönnroos, jäsensihteeri Carita Servin-Honkasalo ja viestintä Johanna Kämäräinen. Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä jasenet@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

 

Jalostustoimikunta: Sophie Lindström (vetäjä), Annika Salonen, Suvi Kari, Virpi Norja ja Carita Servin-Honkasalo. Jalostustoimikunnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jalostus@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

 

Tapahtumatoimikunta:

Etelä - Emma Marttinen, Salla Rytövuori, Nita Hertsa ja Carita Servin-Honkasalo

Länsi - Emma Aalto

Pirkanmaa - Kia Tengström (vetäjä)

Tapahtumiin liittyvissä asioissa ja ideoissa voi lähestyä tapahtumat@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

Vuosikokouspöytäkirjat

Löydät yhdistyksen vuosikokouspöytäkirjat täältä: VUOSIKOKOUKSET