Pieniamerikanpaimenkoirat ry

Miniature American Shepherd Club of Finland

Tervetuloa

Pieniamerikanpaimenkoira on pienikokoinen paimenkoirarotu, jonka alkuperämaa on Yhdysvallat. Rotu kuuluu FCI:n roturyhmään 1 lammas- ja karjakoirat.

 

Pieniamerikanpaimenkoira on rotuna hyvin monipuolinen ja tarmokas, älykäs sekä miellyttämishaluinen ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin harrastuksiin. 

Pieniamerikanpaimenkoirat ry rotukerho on perustettu alkuvuodesta 2018 yhdistämään rodun harrastajia ja tuomaan rotua ihmisten tietoisuuteen.

Muistutus! Lehti kaipaa vielä aineistoa. Tämä viesti on lähtenyt jäsenille sähköpostilla jo aikaisemmin.

 

Pieniamerikanpaimenkoirat ry:n lehden nimikilpailu on päättynyt, ja voittaja on PAMAUS.

Ensimmäinen lehti julkaistaan joulukuussa 2021 sähköpostitse jäsenille. Hyvälaatuisia ehdotuksia kansikuvaksi voi lähettää osoitteeseen  jasenet@pieniamerikanpaimenkoirat.fi otsikolla KANSI. Kuvan tulee olla pystykuva.

Samaan osoitteeseen voi myös lähettää kuvamateriaalia lehden käyttöön (otsikko KUVIA) ja valmiita tekstejä tai juttuehdotuksia (otsikko JUTUT). Pidätämme oikeuden julkaista ja muokata tekstejä lehteä varten (esim. muotoilu, kieliasu, lyhentäminen).

Kasvattajat voivat lähettää yhteystietonsa niin julkaisemme kasvattajalistauksen samantyylisesti mitä kotisivuillamme (otsikko KASVATTAJA).

Joulunumerossa julkaisemme jäsenten ja kasvattajien joulutervehdyksiä, lähetä mielellään hyvälaatuinen kuvatervehdys tai kuva+kuvateksti otsikolla JOULU.

Ensimmäisen lehden aineiston viimeinen lähetyspäivämäärä on 7.11.2021.