Terveyskysely

Kattavat terveystiedot havainnollistavat rodun terveyden nykytilaa ja antavat arvokasta tietoa harrastajille sekä työkaluja kasvattajille rodun kehittämiseen. 

 

Kyselyyn vastaaminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja vastaamalla koiran omistaja hyväksyy, että kaikki täytetyt tiedot koirasta julkaistaan Pieniamerikanpaimenkoirat ry:n nettisivuilla. Kaikkiin kohtiin ei ole pakko vastata. Vain koiran omistajalla on oikeus luovuttaa koiran tiedot. Kyselyyn voi vastata myöhemmin uudelleen ja päivittää näin koiran tietoja.

 

Mikäli haluat toimittaa tietoja yksityisesti vain jalostutoimikunnan käyttöön ole suoraan yhteydessä jalostus@pieniamerikanpaimenkoirat.fi

Luonnekysely- tulossa pian!

Luonnekyselyn tarkoituksena on kartoittaa Suomen tämänhetkisen koirapopulaation luonnetta ja käyttäytymisen piirteitä.  Täyttämällä kyselyn suostut tulosten julkaisemiseen jalostustoimikunnan laatimina koosteina, koirien nimiä ei mainita tuloksissa. Luovutat myös tiedon koirastasi Pieniamerikanpaimenkoirat ry:n jalostustoimikunnalle. Täytäthän jokaiselle koirallesi erillisen kyselyn.

 

Kiitos kaikille osallistuville, täyttämällä kyselyä annatte arvokasta tietoa yhdistykselle!