Pieniamerikanpaimenkoirat ry

Miniature American Shepherd Club of Finland

Tervetuloa

Pieniamerikanpaimenkoira on pienikokoinen paimenkoirarotu, jonka alkuperämaa on Yhdysvallat. Rotu kuuluu FCI:n roturyhmään 1 lammas- ja karjakoirat.

 

Pieniamerikanpaimenkoira on rotuna hyvin monipuolinen ja tarmokas, älykäs sekä miellyttämishaluinen ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin harrastuksiin. 

Pieniamerikanpaimenkoirat ry rotukerho on perustettu alkuvuodesta 2018 yhdistämään rodun harrastajia ja tuomaan rotua ihmisten tietoisuuteen.

Tervetuloa Pieniamerikanpaimenkoirat ry:n järjestämään näytteenottoon lauantaina 29.1. klo 10 alkaen Keravalle.

Näytteitä kerätään geenitutkimusta varten, lue lisää: https://www.facebook.com/koirangeenit/posts/2059448300895810

Näytteenotto on kaikille pieniamerikanpaimenkoirille ILMAINEN. Valitettavasti samalla kerralla emme voi ottaa näytteitä muihin tutkimuksiin.

Näyte on verinäyte, ja yhdistys toimittaa näytteet suoraan laboratoriolle. Näytteet kerätään Eläinpalvelu Hyvä!:n tiloissa Keravalla, osoite paikalle on Palopellonkatu 1, Kerava. Osallistujat saavat vielä sähköpostitse lähempänä tietoa aikatauluista ja käytännön asioista. Ilmoittautuminen on sitova, mutta sinun tai koirasi sairastuessa, jääthän kotiin lepäämään ja ilmoitat poissaolosta välittömästi. Paikan päällä käytetään kasvomaskeja ja pyritään pitämään turvavälit muihin. Varaa koiralle mukaan tukevat valjaat/kaulapanta, remmi, hieman nameja ja vesikuppi.

Ennen näytteenottoon saapumista TÄYTÄ TÄMÄ LOMAKE JA TULOSTA SE MUKAASI: https://vm0540.kaj.pouta.csc.fi/sampleform/instructions.php

 

 

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ!